ONDERNEMER IN DE KIJKER

Elke maand zetten we één Merksplasse ondernemer in de kijker. Hier krijgt hij/zij een forum om zichzelf en zijn/haar bedrijf voor te stellen. Wat ze doen en waar ze voor staan.


Onderneming van deze maand: AD Delhaize Merksplas

Historiek

AD Delhaize Merksplas ontstond in 2008 na de verbouwing van de oude Cash Fresh supermarkt. In 2019 besloten Dave en Ann Jacobs om het oude gebouw af te breken en een nieuwe supermarkt te bouwen. Op 28 november 2019 opende zo een splinternieuwe AD Delhaize met een verkoopsoppervlakte van 2000m². Met zoon Dennis en dochter Liese, staat de volgende generatie ondertussen klaar.

Grote dorpswinkel

AD Delhaize is nog steeds een weliswaar flink uit de kluiten gewassen buurtwinkel. De winkel kan steeds rekenen op een grote schare inwoners die de winkel dagelijks bezoeken. Door het ruime aanbod vinden ondertussen vele inwoners uit de buurgemeenten de weg naar AD Delhaize Merksplas.

Contact

AD Delhaize Merksplas
Leopoldstraat 46
2330 Merksplas
Tel.: 014/63.49.78

info@delhaize-merksplas.be
Facebook
https://www.ad-merksplas.be/

Trends

De voedingssector met zijn detailhandel wordt voorlopig nog grotendeels gevrijwaard van online aankopen. Klanten willen nog steeds zekerheid over de kwaliteit van het eten dat op hun bord zal belanden. Men winkelt en eet ook steeds milieubewuster.
Zo is er ook in de nieuwe supermarkt een prominente plaats voor biologische en vegetarische producten. Vele gezinnen maken ook steeds verdere reizen en leren daar lokale producten kennen en ook ons assortiment volgt deze tendens.

Delhaize

AD Delhaize Merksplas is een aangesloten winkel bij supermarktketen Delhaize. Delhaize stond en staat nog steeds bekend om zijn kwaliteitsvolle producten. Van bij zijn ontstaan is Delhaize steeds leverancier geweest van kruidenierszaken.
Eerst buurtwinkels en later volwaardige supermarkten met het uithangbord AD Delhaize. Als zelfstandige supermarkt hebben we nood aan een excellente partner voor aankopen en leveringen.
En de samenwerking verloopt nog steeds prima.

Onze troeven op een rijtje

  • Groot aanbod (verse) producten;
  • Zowel in zelfbediening als bediening;
  • Ervaren personeel dat steeds klaar staat voor onze klanten;
  • Ruime parking voor een in het centrum gelegen winkel