ONDERNEMER IN DE KIJKER

Elke maand zetten we één Merksplasse ondernemer in de kijker. Hier krijgt hij/zij een forum om zichzelf en zijn/haar bedrijf voor te stellen. Wat ze doen en waar ze voor staan.


Onderneming van deze maand: Reisburo Noorderkempen

Terug naar het stenen reisbureau

is een term die bij onze noorderburen frequent gebruikt wordt maar ook een trend die in de Kempen snel opgang maakt. Internet en online aanbieders wisten een tijdlang de consumenten te verleiden om zelf hun vakantie te boeken en te betalen, thuis vanuit hun luie zetel. We merken evenwel dat het tij aan het keren is. Sommige mensen zien door de bomen het bos niet meer of verzuipen in het aanbod. Of mogelijk liep er van alles mis tijdens hun zelf samengestelde reis. Daarom doen zij opnieuw een beroep op de expertise van Reisburo Noorderkempen. Welkom dus in ons stenen reisbureau. We hanteren ruime openingsuren, maken tijd voor onze klanten en werken graag na afspraak.

Trends

We merken dat onze klanten minder lang met vakantie gaan maar wel een keertje meer per jaar. Daarnaast verliezen de klassieke pakketreizen terrein en kiezen onze klanten steeds vaker voor een op maat gemaakte vakantie binnen de door hen aangereikte krijtlijnen. Cruises zijn momenteel erg in en we zijn thuis op alle wereldzeeën. Afrika en avontuurlijke safaries blijven het goed doen en we merken een verhoogde belangstelling voor nederlandstalige begeleide reizen in groep. Ook Azië staat terug in de spotlights met mooie aanbiedingen op Thailand, Vietnam en Bali.

Contact

Selectair Reisburo Noorderkempen

Leopoldstraat 53  - 2330 Merksplas

Tel +32 (0)14 63.30.73
of +32 (0)14 63.53.65
info@reizennoorderkempen.be
www.reizennoorderkempen.be

Historiek

Reisburo Noorderkempen werd opgericht midden de jaren vijftig door Albert Van Dun. Hij was erg actief in het verenigingsleven en het waren voornamelijk busreizen die in deze pionierstijd verkocht werden. In de jaren zeventig werden vliegvakanties populair en betaalbaar voor een breder publiek. Met de komst van de online bookingssites veranderde het toeristische landschap volledig en diende ook Reisburo Noorderkempen zich aan te passen aan de nieuwe technologie. Met succes overigens want met bijna 65 jaar op de teller is Reisburo Noorderkempen wellicht het oudste nog actieve reisbureau in de Kempense regio. Met Tim Van Dun staat momenteel de 3de generatie reisagenten aan het roer.

Selectair

Reisburo Noorderkempen is lid van Selectair. Selectair is een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus met meer dan 100 vestigingen in België. Omdat we onze kennis met elkaar delen, vinden we zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord. En door samen reizen in te kopen, bedingen we bij onze leveranciers voor jou de beste prijzen en voorwaarden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde touroperator, hotelketen of luchtvaartmaatschappij. Wanneer we jou dus iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en objectief.

In veilige handen

Uw vakantie en uw vakantiebudget zijn bij Reisburo Noorderkempen in veilige handen. We onderschreven immers de nieuwe reiswet van 21 november 2017 waardoor de reiziger maximaal beschermd wordt. We zijn verzekerd tegen financieel onvermogen bij de verzekeringsmij. MS-Amling en lid van beroepsfederatie Vereniging Vlaamse Reisbureaus.


Onze troeven op een rijtje


Zelfstandig reisbureau met persoonlijke service aan de voordeligste prijs. Gewaarborgde kwaliteit en zekerheid zodat je zorgeloos kan genieten van je vakantie. Advies op maat en inspiratie voor een complete reisbeleving.