ONDERNEMER IN DE KIJKER

Elke maand zetten we één Merksplasse ondernemer in de kijker. Hier krijgt hij/zij een forum om zichzelf en zijn/haar bedrijf voor te stellen. Wat ze doen en waar ze voor staan.


Ondernemer van deze maand: My Clean

Mijn partner en ik zijn samen op het idee gekomen om zelf te gaan ondernemen omdat ik zelf niet zo eenvoudig mijn weg vond op de arbeidsmarkt. Uit de frustratie van heel graag te willen werken, maar hiervoor nergens de kans kreeg besloot ik voor mezelf dat het genoeg was.Uit deze frustratie kwam het idee om een eigen bedrijf op te starten. Met géén enkele ervaring, maar met veel moed ben ik naar een groothandel gegaan gespecialiseerd in de schoonmaak. Ik herinner mij nog de blik van de dame achter de balie toen ik vroeg: "Wat heb ik nodig om ramenwasser te worden?". Toegeven het zag er wel vreemd uit met mijn kindje in de Maxi-Cosi en gelakte nagels in deze wereld zo "binnenvallen". Maar dit weerhield deze vriendelijke dame achter de balie niet om mij het nodige materiaal mee te geven en een handvol tips.

Contact

My Clean
Koekhoven 39
2330 Merkspals
+32 (0)495 73 70 67
Info@myclean.be
Facebook: myclean2018
Instagram: myclean18
www.myclean.be

Ik besloot om mij in het begin vooral te focussen op klanten "rond de kerktoren". En met succes. Al snel had ik door dat in Merksplas veel ramenwassers kwamen vanuit omliggende gemeentes. Door veel reclame te maken via sociale media en flyers pikten de handelaars in Merksplas dit al snel op. En het mooie is dat de Spetser nog steeds de voorkeur heeft voor de eigen lokale middenstand.De volgende beslissing die ik zou nemen was een beslissing die ervoor gezorgd heeft dat My Clean een snelle exponentiële groei kende. Ik besloot om meteen te investeren in een osmose machine maar dan wel meteen in één van de beste installaties.

Deze mix van frustratie, koppigheid, durf en heel veel doorzettingsvermogen maakt dat ik vandaag een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Merksplas ben.Onze diensten:

  • Ramenwassen (ook op hoogte).
  • Reinigen van zonnepanelen.
  • Opkuis na renovatie en nieuwbouw.
  • Schoonmaak bureaus en gem. delen app.

Ondernemer in de kijker archief