Maart 2020 - Carrefour Express Merksplas

Carrefour Express Merksplas

Historiek
Het Carrefourke zoals het hier wordt gezegd in Merksplas wordt uitgebaat door Luc Govers en Suzy Henderickx
Carrefour Express Merksplas is ontstaan te Merksplas begin 2016, een recente winkel dus. De keten Carrefour was al lang op zoek om voet aan de grond te krijgen in de kempen met het concept Express.
Hyper en Market waren al langer een begrip, Express dus nog niet. Door stopzetting van de vorige winkel "Poels-Wens" kwam het pand onder de kerktoren vrij.
Carrefour is hier bij wijze van spreken opgesprongen en de bal was aan het rollen. Zij hebben de winkel ingericht naar het concept Express.
Suzy werkte net als Luc al vele jaren bij het toenmalige Philips in Turnhout maar het werken in ploegen begon door te wegen. "Ga iets zoeken in Merksplas" was het idee, vlak bij huis, dat zou het worden. Een buurvrouw gaf haar de tip om eens te gaan luisteren bij de nieuwe winkel op de hoek, misschien was kassawerk wel iets voor haar...
Op zoek naar kwam ze terecht bij een annonce dat Carrefour in Merksplas een franchisenemer zocht, om toch eens te horen wat dat inhield heeft zij de keten gecontacteerd en "we waren vertrokken"!
Suzy en Luc van het Carrefourke was een feit!

Buurtwinkel
Ons doel is een propere en verzorgde winkel aan de klanten aan te bieden, die tiptop in orde is, waar alle rekken goed zijn aangevuld, waar we de mensen persoonlijk aanspreken en een thuisgevoel geven, omdat we onze tijd nemen voor een babbel.
Wij zijn trots op onze bakkerij en de groenten- en fruitafdeling, ook onze versafdeling en de rest van de winkel, droge voeding, dranken, bio, etnisch enzovoort staat hoog in het vaandel.
Het aanbieden van een grote diversiteit ondanks de beperkte ruimte is onze troef.

Trends

Onze klanten zoeken naar kwaliteit en wij zijn bereid deze ten volle te geven. Dat betekent dagelijks zoeken naar andere producten, een goede mix aanbieden van Carrefour producten en de A-merken.
Het milieu heeft ook een prominente rol in heel het gebeuren, hierop inspelen is een must. De keten Carrefour maakt daar ook echt werk van met hun Act For Food programma.
Diversiteit naast reguliere producten, gezonde ingredi├źnten, voor elk wat wils.

Carrefour
Carrefour Express Merksplas is een onderdeel van de keten Carrefour. Door zijn grote bekendheid en actief bezig met verbeteren is deze niet weg te denken uit het dagelijkse gebeuren.
Het aanbod van kwaliteitsvolle producten geeft ons de mogelijkheid om een schare van producten aan te bieden aan onze klanten.
Zulk een partner is onmisbaar om de voortdurend veranderende trends in de Retail sector te volgen.
Hierin worden wij te volle gesteund door hen.

Wat hebben wij te bieden

  • Vriendelijk personeel dat voor U klaarstaat om een snelle bediening te realiseren
  • Onze bakkerij met een grote diversiteit en elke dag vers brood
  • De groenten-en fruitafdeling, alle dagen verse leveringen
  • Een glimlach en een begroeting
Contact

Carrefour Express Merksplas
Kerkstraat 4
2330 Merksplas
Tel: 014/47 94 31
Gsm: 0471/92 03 83
suzy.henderickx@carrefourmerksplas.com