Braderij - Spetsersfeesten 2 juni 2019 Programma

Voorlopig programma voor de nieuwe editie Braderij - Spetsersfeesten in Merksplas

Onze Merksplasse horeca

Geniet van een drankje, een hapje,... Lekker op een terrasje zitten bij onze plaatselijke horeca en genieten van de modeshow of de optredens op de Markt. Kortom een Spetser is een echte levensgenieter! Laat jezelf volledig gaan op deze Braderij - Spetsersfeesten. 

Naar de kermis

En ritje op de draaimolen? Ballen gooien bij de ballenkraam?

 Boerenmarkt en streekproducten

Ontdek de streekproducten van Merksplas. Producten waar de Spetsers fier op mogen zijn.

Creatievelingen

We geven aan ontwerpers en creatievelingen de kans om zichzelf direct aan het publiek te tonen.

Kindergrime

Laat je omtoveren als echte prinses, vlinder, leeuw, superheld of wie je graag zou willen zijn bij onze kindergrime!! Zij zal aanwezig zijn bij de stand van Nails&Body Charlotte van 12u tot 18u. GRATIS

 Verenigingen.

Maak je als vereniging kenbaar  aan het grote publiek en is ideaal om meer leden te werven.

Springkastelen

Ontdek onze 3 springkastelen doorheen de Leopoldstraat. Vanaf 11u tot 19u kunnen de kinderen zich volop uitleven en genieten. GRATIS

Optredens

Gezellige terrasjes

Spetsers houden van het goede leven. Een schuimend pintje bier, een verfrissend glaasje wijn en plezier 'a volonté'. Meer moet dat toch niet zijn ?

Art by kids

Ben jij een echt tekentalent en is dit je passie? Kom dan zeker stoepkrijt tekenen op de braderij en leef jezelf uit. Laat je creativiteit ontplooien vanaf 12u tot 18u aan de inrit van de Delhaize in de Leopoldstraat. En krijg bovendien een leuke prijs omdat je zo je best hebt gedaan. GRATIS

Modeshow

Een leuke modeshow in de straat met de nieuwste trends en kleuren.

Koninklijke Fanfare Sint-Willibrordus

Een Vlaamse spreuk zegt: "Zet vier Vlamingen bij elkaar en ze stichten een vereniging". Een gezegde waar wel waarheid in schuilt, want ook de fanfare Sint-Willibrordus, genoemd naar de patroonheilige van het dorp, werd in het leven geroepen door een paar vrienden. Sinds 1883 is deze fanfare opgericht, daarom mag deze zeker niet ontbreken op onze Braderij - Spetsersfeesten. Tussen 13u en 15u organiseren zij een stapconcert doorheen de braderij. 

Rhythm Art Percussion band at Café Chapeau

Heb je al eens willen spelen in een percussie band? Café Chapeau organiseert tussen 9u en 12u een try out les en workshop onder leiding van Guy Vernelen voor iedereen. Vanaf 19u geeft deze groep een concert in Café Chapeau. Dus een prima afsluiter van een geslaagde dag!! 

Foodtrucks

Lekkere hapjes, zomerse drankjes, koffie, ijsjes, streetfood, tapas kortom levensgenieten ! Je vindt tal van foodtrucks op de Braderij - Spetsersfeesten. Doe eens iets anders en kom lunchen in de Leopoldstraat!

Harmonie de Kunstvrienden

Vzw De Kunstvrienden uit Merksplas bestaat uit een harmonie, een hofkapel, twee jeugdorkesten, een schuttersgilde en een percussiegroep.

Zij zullen met hun voltallige harmonie aanwezig zijn op onze braderij spetsersfeesten. Tussen 15u en 17u organiseren zij een stapconcert doorheen de braderij.