ONDERNEMER IN DE KIJKER

Elke maand zetten we één Merksplasse ondernemer in de kijker. Hier krijgt hij/zij een forum om zichzelf en zijn/haar bedrijf voor te stellen. Wat ze doen en waar ze voor staan.


Ondernemer van deze maand: Disco Seduction en Party & Event Solutions
Hoe het begon.
Het begon vroeger op de zolder met de oude stereo van mijn pa
ingericht met de klassieke 60W kleuren spotjes en een spiegelbol.
Hier had ik mijn droom om ooit DJ te worden.


In 1993 werd ik 16 en mocht ik uitgaan. We gingen met vrienden naar het parochiehuis waar toen Hans Verbist speelde met zijn discobar "Sound-System". Hij kreeg te horen via kameraden van mijn interesses
en leerde me de knepen van het vak en ben zo begonnen
als DJ bij "Sound-System".


Door het succes van Sound-System werd het drukker en drukker en kwamen zo ook dubbele boekingen. We moesten toen zowel in Merksplas als Rijkevorsel op een fuif gaan spelen. Dan hebben

we besloten een tweede discobar op te gerichte, nl. "Disco Seduction" die ik dan onder de arm zou nemen. Vanaf toen begon ik dan ook de vraag te krijgen om een zilveren huwelijk te draaien, een modeshow, enz. En met succes.


Disco Seduction beschikt ondertussen over professionele DJ's met meer dan 25 jaar ervaring in diverse evenementen.


Voor zowel bedrijven of jeugdbewegingen als een huwelijksfeest of jubileum hebben wij de gepaste service qua licht en geluid. Samen met u willen we zorgen voor een knallende en mooie herinnering.


Verhuur.
Op den duur kreeg ik wel eens de vraag of ze bij mij materiaal konden huren en zijn we kleinschalig begonnen met kleine discobars te verhuren. Er werd elk jaar geïnvesteerd in nieuw materiaal om mee te kunnen met de nieuwe trends. Ook het transport moest worden aangepast naarmate de vraag en projecten.
Wat begon, in onze verhuur, met gewone feest-setjes kunnen we nu een totaalpakket aanbieden voor eender welke event. Zelfs het inrichten van een magazijn of fabriekshal tot een partyplace.


Veranderende trends kunnen je bezoekers aangenaam verrassen. Met licht, geluid en/of video leveren wij de verwachte ambiance.


Vanaf 2020 hebben we de discobar en de verhuur opgesplitst en kan men voor de verhuur terecht bij "Party & Event Solutions". Normaal gezien met een nieuwe website, maar de Corona heeft wat roet in het eten gestrooid en hierdoor zijn er wat investeringen achterwegen gebleven.

Wat begon met een uit de hand gelopen hobby is nu een vaste waarde voor evenementen in de regio en verdere omstreken. Wij verzorgen al uw evenementen op maat.

Informeer bij ons wat er kan. U kan bij ons terecht voor advies op maat
Wij garanderen een onvergetelijke ervaring.


Contact

Disco Seduction
Heidries 17
2330 Merksplas
0475/56.18.28
info@discoseduction.be
www.discoseduction.be